Hallimme sopii kaikkien veneiden talvisäilytykseen

Lämmin 10 000 m2 halli sopii kaikentyyppisten veneiden talvisäilytykseen. Säilytämme esimerkiksi purjeveneitä, moottoriveneitä sekä traileriveneitä. 

Nostokalustollamme veneen enimmäispituus voi olla 50 jalkaa, ja erikoisjärjestelyin jopa enemmän. Maksimisyväys on 2,2 metriä ja paino enintään 38 tonnia. Suurin korkeus on 8 metriä.

HBY:n merialue jäätyy yleensä myöhemmin kuin sisäsaariston lahdissa ja jäät lähtevät keväällä aikaisemmin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nyt myös kylmää hallitilaa!

Paikan hankinta

Meillä on myös tarjota edullisempaa maapohjaista kylmää hallitilaa, ensijijaisesti traileriveneille tee-se-itse periaatteella. Tarjoamme tietenkin oheispalvelut myös haluttaessa

Ota yhteyttä ja pyydä mahdollista kausi tarjousta!.

Venettä on myös mahdollista säilyttää ulkokentällä tee se itse -periaatteella

Ota yhteyttä ja pyydä mahdollista kausi tarjousta!.

 

 

Vuokrapaikka, lämmin ja kylmä halli

 

Vuokrapaikan pinta-ala määritellään veneen pituuden ja leveyden mukaan. Saatu pinta-ala kerrotaan neliöhinnalla. 

 

Lämpimän hallin hinta on 89 €/m2 


Kylmän maapohjahallin hinta on 45 €/m2


Hinnat sisältävät arvonlisveron (24%).

 

Osakepaikka

Jos haluat varmistaa paikan aina Suomen parhaassa venehallissa, on yksi vaihtoehto Oma Säilytysosake. Osakkeita ostetaan veneen koon mukaan ja osakkeiden määrä määritelään vaadittavan pinta-ala mukaan.

Osakepaikan vaadittava pinta-ala ja näin tarvittava osakemäärä määritellään veneen pituuden ja leveyden mukaan siten, että veneen pituuteen ja leveyteen lisätään puoli metriä ja ne kerrotaan keskenään. Näin veneen ympärillä on alue, joka kuluu paikkaan.

Alue ei ole tilaan määritelty vaan se voi sijaita missä tahansa hallissamme. Sijoitus aina veneen saapumisen ja vesillelaskutoiveen mukaisesti.

Saatu pinta-ala kerrotaan osakkeen hinnalla, joka on viimeisimmissä kaupoissa ollut n. 700 €/m2, niin saadaan osakepaikan investoinnin hinta.

Vuosivastike on ollut viimeiset vuodet 24 €/m2 sisältäen arvonlisäveron 24%. Vastike päätetään vuosittain yhtiökokouksessa ja se perustuu hallin huolto- ja ylläpitokustannuksiin.

 

Kysy lisää!

 

 

 

Veneen nostot ja vesille laskut

Veneen noston yhteydessä pesemme aina veneen pohjan puhtaaksi erillisessä veneenpesupaikassa. Sen jälkeen viemme veneen talvisäilytykseen halliin.

 

 

 

 

Delta 54 vesillelasku -video